Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Ochranné známky při uvádění výrobku na trh
 (Veronika Mittigová)

2017, Diplomová práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/qdofr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Ochranné známky v Evropské unii
 (Petra Czibulková)

2015, Diplomová práce, ŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA o.p.s. / ŠKODA AUTO a.s.

http://theses.cz/id//82hby3// | Ekonomika a management / Globální podnikání a právo | Práce na příbuzné téma

Ochranné známky v podnikatelském prostředí
 (Adéla Trnková)

2022, Bakalářská práce, CEVRO Institut

https://is.vsci.cz/th/h23pn/ | Právo v obchodních vztazích / | Práce na příbuzné téma

Trojrozměrné ochranné známky v právu EU
 (Luboš Brim)

2014, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s260x/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

Faces of the European Union Institutions: The Personalization of Politics at the Institutional Level of the European Union
 (Lukáš Hamřík)

2020, Disertační práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/z5xf5/ | Mezinárodní vztahy a evropská politika / | Práce na příbuzné téma

Tourism Policy in the European Union
 (Alex Ploem)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zq62u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm/zaverecna_prace.pdf_/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)