Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

elicitace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
 (Dominika Baranová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
 (Barbora Nárožná)

2020, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/141846 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma