Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
elicitaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
(Vojtěch Černý)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
(Vojtěch Černý)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
(Vojtěch Černý)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
(Vojtěch Černý)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
(Dominika Baranová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jvu0r/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
(Barbora Nárožná)2020, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/141846 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma