Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
apium graveolensKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v miříku celeru (Apium graveolens)
(Johana ŠIROKÁ)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hhnxd3// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Práce na příbuzné téma
Využití méně známých zeleninových druhů v gastronomii
(Veronika Malá)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lxyl3c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Alergeny čeledi miříkovitých (Apiaceae)
(Martina VACULOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//46vcqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma