Ing. Miroslava VALNÁ

Diplomová práce

Stanovení charakteristických aromatických látek vybraných destilátů

Determination of the characteristic aromatic substances in selected spirits
Anotace:
V diplomové práci jsou sledovány aromatické látky ve vybraných ovocných destilátech. V teoretické části je pojednáno o základních principech výroby lihovin a jejich legislativním rámci, o surovinách pro výrobu destilátů, o kvašení a destilaci, o zrání a stárnutí lihovin, o chemickém složení destilátů, o principech a metodách stanovení aromatických látek, o hodnocení lihovin, o vadách destilátů a dále …více
Abstract:
The master thesis monitors aromatic substances in selected fruit spirits. The theoretical part deals with the fundamental principles of spirits production and their legislative framework, the raw materials for production of spirits, the fermentation and distillation, maturation and ageing of spirits, the chemical composition of distillates, the principles and methods of determination aromatic substances …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14808

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VALNÁ, Miroslava. Stanovení charakteristických aromatických látek vybraných destilátů. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe