Petra KUČEROVÁ

Bakalářská práce

Víno a gastronomie

Wine and gastronomy
Anotace:
Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii.
Abstract:
The objektive of this work is to process the information about vineculture. I make reference to history, ecology and legislation area of the grapevine in my work. The biggest attention was payed to wine in gastronomy.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Zveřejnit od: 4. 6. 2009
Identifikátor: 7708

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KUČEROVÁ, Petra. Víno a gastronomie. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.