Bc. Gabriela KOLÚCHOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

Characteristics and sensory profile of white qualitative variety wine and qualitative wine with attribute
Anotace:
Cílem této práce je charakterizovat jakost a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem. V první kapitole je ve zkratce popsána legislativa a technologie výroby vína. Dále je objasněn pojem senzorické hodnocení vína {--} obecně základní definice, požadavky na analýzu, a podrobněji samotná degustace vína {--} jsou popsány posuzované znaky a profily jednotlivých odrůd …více
Abstract:
The aim of this work is to characterize quality and sensory profile of white variety wine and qualitative wine with attribute. Legislative and technology of production of wine is described briefly in the first chapter. Then the conception of sensory assessment of wine is clarified {--} generally basic definitions, requirements for analysis, and in details tasting of wine itself {--} assessed characteristics …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7996

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOLÚCHOVÁ, Gabriela. Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.