Markéta DEMLOVÁ

Bakalářská práce

Antioxidační látky v kosmetických přípravcích

Antioxidants in Cosmetics
Anotace:
Bakalářská práce poskytuje celkový pohled na problematiku antioxidantů v kosmetických přípravcích. První část se zabývá chemickým působením antioxidantů, které mají za úkol různými mechanismy zabraňovat oxidaci tukové fáze kosmetického přípravku. Další možná funkce antioxidantů je diskutována ve druhé části práce a ukazuje na působení antioxidačních v souvislosti s vitalitou kůže a boji proti stárnutí …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the antioxidants in cosmetics. The first part deals with the effect of antioxidants, acting by various mechanisms to prevent oxidation of the oil phase of a cosmetic product. Another possible function of antioxidants, discussed in the second part of the thesis, schows the effect of antioxidants in connection with the vitality of the skin and in with the fight against …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2014
Zveřejnit od: 23. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DEMLOVÁ, Markéta. Antioxidační látky v kosmetických přípravcích. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 23.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 23. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin