Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií. – Josef KLÍMA
Josef KLÍMA
Bakalářská práce
Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií.
The conceptual design milking parlor using nanotechnology.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá výzkumem a porovnáním běžně používaných chemických prostředků při dezinfekci dojících zařízení s elektrochemicky upravenou vodou. Výzkum probíhal na dvou totožných dojírnách, kde v jedné bylo používáno při dezinfekci chemických přípravků a ve druhé suspenze periodicky snižovaného množství chemického přípravku a elektrochemicky upravené vody. Výsledky byly porovnávány …víceAbstract:
This thesis follow up research and camparison of commonly used chemicals for disinfection of milking device and alectrochemically adapted water. Research was conducted on two same milking parlor, where one was used chemicals and in the second abeyance periodically reducting the amount of chemicals and electrochemically treated water. The results were compared from patterns of milk. The quantities of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Zveřejnit od: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Antonín Jelínek, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KLÍMA, Josef. Ideový návrh dojírny s využitím nanotechnologií.. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Zemědělská technika, obchod, servis a služby
Práce na příbuzné téma
-
Změny ve složení a technologických vlastnostech kravského mléka v průběhu dojeni
Růžena Vávrová -
Vztah mezi průběhem dojení a dojivostí a zdravotním stavem mléčné žlázy
Kateřina SEZIMOVÁ -
Vliv mikroklimatických faktorů na vybrané ukazatele procesu dojení v automatickém dojicím systému
Věra Poláčková -
Chov dojnic s dojícím robotem a výzvy spojené s přechodem na robotický systém dojení
Michaela Kejřová -
Pořadí dojnic při dojení v dojírně ve vztahu k jejich mléčné užitkovosti
Petra Švábová -
Analýza mléčné užitkovosti dojnic holštýnského skotu ve vztahu k robotizovanému dojení
David Sladký -
Reprodukční a užitkové vlastnosti dojnic holštýnského skotu v chovech s rozdílným typem dojení
Kateřina JEŠETOVÁ -
Popis a zhodnocení používaných technologií a technologických zařízení při dojení skotu
Václav Brynda
Název
Vložil
Vloženo
Práva