Pavlina Feitova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru

Anotace:
Ve své absolventské práci jsem se zabývala porovnáním vaření piva ležáckého typu ifuzní a dekokční metodou. V této práci porovnávám chemické vlastnosti, energetickou náročnost, časovou náročnost a senzorické vlastnosti. Senzorické hodnocení se provádělo pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována surovinám pro výrobu piva a technologickým postupům, které předchází samotné …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Ing. Martin Slabý

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.