Možnosti analýzy medovin a včelích produktů – Ing. Marcela Pospíšilová
Ing. Marcela Pospíšilová
Bakalářská práce
Možnosti analýzy medovin a včelích produktů
Possibilities of Mead and Bee Products Analysis
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích …víceAbstract:
This bachelor work deals with the technological process of production of the bees products and mead, with the honey composition and with the contingencies of honey components by various analytical methods.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2008
- Vedoucí: RNDr. Jiří Urban, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Pospíšilová, Marcela. Možnosti analýzy medovin a včelích produktů. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analyza vybraných aspektů českého trhu s včelími produkty
Jarmila Tomášková -
Včelí produkty
Zuzana DAĎOVÁ -
Trh s včelími produkty
Natálie Strouhalová -
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Lenka Vorlíčková -
Analýza včelích produktů
Dalibor VOLAŘÍK -
Den nye ordklasseinndelingen i norsk, med spesielt fokus pa pronomen og determinativ og en sammenligning med det engelske og det slovakiske systemet
Pavol Seriš -
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Monika HANZLÍKOVÁ -
Role obalu medu a výrobků z medu na nákupní rozhodovací proces
Ondřej Chytil