Lenka Teplá

Bakalářská práce

Jakostní parametry masa bažantů

Quality parameters of pheasant meat
Anotace:
Bakalářská práce s tématem "Jakostní parametry masa bažantů" se zabývá produkcí, složením a kvalitou masa bažantů. Dále se také zaměřuje na senzorické, fyzikální a mikrobiologické parametry bažantího masa. Průměrná spotřeba zvěřiny v ČR je asi 1 kg/os/rok. Výkrm obvykle probíhá 11 -- 24 týdnů. Obvykle se bažant vykrmuje do hmotnosti samce 1,2 -- 1,8 kg a samice 0,8 -- 1,3 kg. Průměrná výtěžnost masa …více
Abstract:
The bachelor thesis with the theme "Quality parameters of pheasant meat" is engaged in production, composition and quality of meat pheasants. It will also focus on the sensory, physical and microbiological parameters of pheasant meat. The average consumption of game meat is about 1 kg/person/year in the Czech Republic. Pheasant is fattend up 11 -- 24 weeks. A male of pheasant is fed into weighing 1 …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Oponent: Eva Šnajdarová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses r75i72 r75i72/2
11. 5. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
11. 5. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.