Bc. Kateřina RAKOVÁ

Bakalářská práce

Mikrobiologie vajec tržní sítě

Microbiology of eggs obtained from distribution chain
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je téma Mikrobiologie vajec tržní sítě, se zaměřením na způsoby možné kontaminace a druhy mikroorganismů, které tuto kontaminaci způsobují. Výsledkem práce je přehled o základních způsobech chovů nosnic, informace o struktuře, chemickém složení vajec a také jejich fyzikálních vlastnostech.
Abstract:
Bachelor thesis{\crq} subject is Microbiology of retail-sold eggs. Thesis focuses on possible ways of egg{\crq}s contamination and it describes different species of micro-organisms which evoke this contamination. The result of my thesis is summary of main methods of layers, information about chemist and physical properties.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7747

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2008
  • Vedoucí: MVDr. Michaela Černíková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RAKOVÁ, Kateřina. Mikrobiologie vajec tržní sítě. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin