Miroslav Pups

Bakalářská práce

Stanovení těkavých organických látek v alkoholických nápojích

Determination of Volatile Organic Compounds in Alcoholic Beverages
Anotace:
Práce je v prvém kroku věnována stručnému popisu alkoholických nápojů, jejich klasifikaci a přiblížení každého alkoholického nápoje zvlášť z hlediska výroby, použití a účinku na lidské zdraví. Na tyto alkoholické nápoje jsou poté aplikovány analytické metody, které mají stanovit obsah těkavých organických látek, které jsou nositelé typických vlastností nápojů, jako je například chuť, aroma.
Abstract:
The work is the first step devoted to a brief description of alcoholic beverages, their classification and approach each of them separately from the production, use, effect on human health. These alcoholic beverages are then applied analytical methods to determine the content of volatile organic compounds which are carriers of typical characteristics of beverages such as flavor, aroma.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 8. 2015
  • Vedoucí: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pups, Miroslav. Stanovení těkavých organických látek v alkoholických nápojích. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Farmakochemie a medicinální materiály / Farmakochemie a medicinální materiály