Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení – Bc. Renata HAVLÍKOVÁ
Bc. Renata HAVLÍKOVÁ
Diplomová práce
Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
Dependence of Rye Baking Properties on Hagberg Falling Number and Baking Conditions
Anotace:
Diplomová práce se zabývá závislostí pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení. Teoretická část je zaměřena na chemické složení žitného zrna a srovnání zrna pšeničného a žitného. Dále je v teoretické části uveden popis hodnocení technologické jakosti žitného zrna a využití žita. Praktická část je zaměřena na zjištění vlivu čísla poklesu a podmínek pečení na pekařskou kvalitu …víceAbstract:
This diploma thesis is aimed on the evaluation of the effect of Hagberg Falling number and baking conditions on the rye bread quality. The theoretical part focuses on the chemical composition of rye grain, the comparison of wheat and rye grain characteristics, the description of the quality evaluation of rye grain and the possibilities of rye end-use. The practical part is focused on the evaluation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HAVLÍKOVÁ, Renata. Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Využití ozimého žita (Secale cereale L.) pro bioplynové stanice
Matěj Horák -
In vitro systém pro transformace žita (Secale cereale L.)
Alžběta KRČMARSKÁ -
Stanovení optimálního termínu sklizně žita setého (Secale cereale L.) na siláž pro výrobu bioplynu
Šárka Malá -
Příprava transgenních rostlin Secale cereale se samčí sterilitou
Aneta WANDROLOVÁ -
Marketing strategy of an IT firm
Jiří Mouka -
Víceúčelový objekt v Lužici - stavebně technologický projekt
Jiří Mouka -
Online marketing strategy for a non-governmental organization
Jiří Mouka -
Provozovna Lukov - hrubá vrchní stavba
Jiří Mouka