Význam a místo kávy v nápojové gastronomii – Dominik Ptáček
Dominik Ptáček
Bakalářská práce
Význam a místo kávy v nápojové gastronomii
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Význam a místo kávy v nápojové gastronomii si vytyčila za cíl empirické šetření vybraných brněnských kaváren a hodnocení zkoumaného kávového nápoje – cappuccina. K naplnění cílů bylo využito metod kvalitativního šetření. Teoretická část bakalářské práce je zaměřená na kávu jako plodinu, její druhy, zpracování a využití v gastronomii. Praktická část práce je soustředěna na …víceAbstract:
The bachelor thesis entitled The Importance and Place of Coffee in Beverage Gastronomy set out to empirically investigate selected coffee cafes in Brno and evaluate the coffee beverage - cappuccino. Qualitative survey methods were used to meet the objectives. The theoretical part of the bachelor thesis is focused on coffee as a crop, its species, processing and use in gastronomy. The practical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/23hu1n/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Burešová, P.
27. 4. 2018