Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu – Marek Strečanský
Marek Strečanský
Bakalářská práce
Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
Anotace:
Táto bakalárska práca je zameraná na problematiku tepelná úprava potravín a jej vplyv na nutričnú hodnotu. Rozdelená je na tri časti – teoretickú, analytickú a návrhovú. Prvá časť je zameraná na technologické úpravy potravín, zmeny, ktoré nastanú po nutričnej stránke počas predbežných úprav pokrmov a ozrejmenie kladov a záporov rôznych kulinárskych úprav. Druhá časť je orientovaná na prieskum využívania …víceAbstract:
This bachelor´s work is focused on thermal processing of food and its impact on the nutritional value. It´s devided on three parts – theoretic, analytic and suggestion part. The first part is focused on technological processing of food, changes in nutritional value which are connected with it and explained pros and cons of different culinary treatments. The second part si focused on survey based on …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/3yofcb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
21. 5. 2018
Kráčmar, S.
23. 4. 2018