Simona Munková
Bakalářská práce
KÁVA AKO SÚČASŤ GASTRONÓMIE
Anotace:
Teoretická časť bakalárskej práce bola zameraná na históriu, druhy, výrobu kávy a surovín k tomu potrebných, vplyv kávy na zdravie človeka. Praktická časť práce pojednáva o senzorickom hodnotení vybraných druhov kávy, zameraná je tiež na gastronomickú prípravu kávy a dotazníkový prieskum.Abstract:
Teoretical part of bachelor thesis is mainly focus on history, categories, production of coffee and all the ingredients that are necessary for human health. Practical part of thesis deals with sensorical evaluation of chosen categories of coffee, gastronomical preparation of coffee and questionnaire survey.Klíčová slova
Káva senzorická analýza chuť druhy kávy výroba zrnoCoffee sensory analysis taste coffees production grain
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/a8yi7u/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva