Spotřebitelské vnímání značek rostlinných alternativ masa – Kateřina Kunová
Kateřina Kunová
Bakalářská práce
Spotřebitelské vnímání značek rostlinných alternativ masa
Consumer perception of plant-based meat alternative brands
Anotace:
V dnešní době stále přibývá lidí, kteří se uchylují k alternativním stylům stravování. Jedním z nich je vegetariánství. Čím více přibývá vegetariánů, tím více se zvětšuje nabídka rostlinných alternativ masa. Cílem této práce je zhodnotit vztah českých spotřebitelů k těmto alternativám a značkám, pod kterými se nabízejí. Práce se v teoretické části zabývá základními pojmy jako vegetarián, vegan nebo …víceAbstract:
Nowadays, more and more people are turning to alternative styles of eating. One of them is vegetarianism. As more and more people become vegetarian, the range of plant-based meat alternatives is increasing. This paper aims to assess the attitude of Czech consumers towards these alternatives and the brands under which they are offered. The theoretical part of the thesis deals with basic concepts such …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/88163
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 1. 2023
- Vedoucí: Vít Hinčica
- Oponent: Iveta Černá
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/88163
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Spotřebitelské chování na trhu s mlékem a jeho rostlinnými alternativami
Eliška Zemanová -
Geografie alternativních potravinových sítí se zaměřením na zemědělskou produkci a distribuci potravin na příkladu Ústeckého kraje
Tereza LAŠTOVKOVÁ -
Pohled veřejnosti na ekologické zemědělství, kvalitu bioproduktů a preference k jejich nákupu v jižních Čechách
Veronika Tázlerová -
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Valuation of Beyond Meat
Tibor Kysucký -
A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic
Aneta Fialová -
A Market Analysis for the Establishment of a Potential Business Offering Vegetarian/Vegan Food and Yoga Classes
Denisa Plešová