NOVÉ TRENDY V PRODUKCI VÍN A JEJICH APLIKACE VE VINAŘSTVÍCH ČR – Kristýna Rumlová, DiS.
Kristýna Rumlová, DiS.
Bakalářská práce
NOVÉ TRENDY V PRODUKCI VÍN A JEJICH APLIKACE VE VINAŘSTVÍCH ČR
Anotace:
Tématem této práce jsou nové trendy v produkci vín a jejich aplikace ve vinařstvích České republiky. Práce je rozdělena do devíti kapitol. První část se věnuje historii vinařství a postupům při výrobě vína. Další část je zaměřena na snoubení vína a gastronomie. V třetí kapitole je zmíněno víno jako lék a jeho nutriční význam. Legislativě a právním normám upravující vinařství a vinohradnictví se věnuje …víceAbstract:
The topic of this thesis is the new trends in the production of wines and their application in the viniculture of the Czech Republic. The thesis is divided into nine chapters. The first part deals with the history of winemaking and wine production processes. The next part is focused on wine and gastronomy. In the third chapter, wine is mentioned as a medicine and its nutritional meaning. Legislation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ev9zgr/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Využití vína v gastronomii - oenogastronomie
Martin Babič -
Využití vína v gastronomii - oenogastronomie
Martin Babič -
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
Miroslav Šibrava
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Rumlová, K.
12. 4. 2018