Optimalizácia riadenia podniku - reštaurácie – Kristína Jančovičová
Kristína Jančovičová
Bakalářská práce
Optimalizácia riadenia podniku - reštaurácie
Anotace:
Bakalárska práca charakterizuje manažment riadenia podniku/ reštaurácie, venuje pozornosť opisu manažérskych funkcií, rolí manažéra, hodnoty podniku a finančnému manažmentu. Praktická časť práce obsahuje prieskum spokojnosti zákazníkov a zamestnancov. Dotazník tvorí 8 zamestnancov a 50 zákazníkov reštauračného zariadenia Ulita v Partizánskom. Výsledky získané prieskumom sa zanalyzujú a vyhodnotia …víceAbstract:
The bachelor thesis characterizes the management of the company / restaurant management, deals with the description of managerial functions, the roles of the manager, the value of the company and the financial management. The practical part contains a survey of customer and employee satisfaction. The questionnaire consists of 8 employees and 50 customers of the Ulita restaurant in Partizánske. The …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/kajxig/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
SWOT analýza z pohledu vyučujících Fakulty managementu
Veronika Tenklová -
SWOT analýza podniku
Petra Kopečná -
Management muzeí a památek - na konkrétních příkladech
Tomáš Chlumský -
Destinačný management ako nástroj inovatívneho prístupu k tvorbe produktu v Košickom regióne
Nicol Brunáriová -
Talent management ve vybrané organizaci
Naděžda Budarina -
Přístupy k pracovní schopnosti na individuální úrovni s ohledem na budoucnost. Age management pro věkovou kategorii 30 až 49 let
Natálie Siberová -
SWOT analýza podniku
Petra Kopečná -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Liliana Kopicová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
13. 5. 2019