Vlastnosti a druhy kávy využívané v ČR. – Elvira Abdulkhalikova
Elvira Abdulkhalikova
Bakalářská práce
Vlastnosti a druhy kávy využívané v ČR.
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo shromáždit základní informace o pěstování a druzích kávy, jejímu zpracovaní a využití v gastronomické praxi. Bylo provedeno dotazníkové šetření, z něhož bylo zjištěno, že káva se převážně podává v 60 % restaurací, 20 % kaváren a 10 % čajoven. Ze značek kávy se nejčastěji používají Pavin, Julius Meinl a Illy. Nejčastěji používaným druhem kávy je arabika a směsi s jinými …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to collect basic information about the cultivation and types of coffee, its processing and use in gastronomic practice. A questionnaire survey was conducted which found that coffee was predominantly served in 60% of restaurants, 20 % of cafes and 10 % of teas. Coffee brands are mostly used by Pavin, Julius Meinl and Illy. The most commonly used coffee type is Arabic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ohxyqf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie,hotelnictvi a turismus / OBOR GASTRONOMIE,HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍ RUCH
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Abdulkhalikova, E.
5. 4. 2018