Alexander Bazovský

Bakalářská práce

Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám

Anotace:
Bakalárska práca sa zameriava na nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k surovinám. Obsahom teoretickej časti sú vybrané suroviny, ich spôsob skladovania, technologické postupy používané na ich spracovanie a získanie. Ďalej sú v nej spomenuté/zmienené nové trendy. V praktickej časti sú pomocou dotazníkového šetrenia pre 2 skupiny respondentov, zisťované informácie o využívaní a povedomia nových …více
Abstract:
Bachelor thesis is focused on new trends in beverage gastronomy in relation to raw materials. Theoretical part contains selected raw materials, the way of their storage, the technological processes used for their processing and obtaining. Further, we mention new trends. In the practical part, a questionnaire survey is conducted for 2 groups of respondents, information on exploitation and awareness …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/rjejo2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses rjejo2 rjejo2/5
13. 4. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.