Bc. Adéla Kučerová

Bakalářská práce

Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni

Comparison of Eating Habits and Culture of Indonesian, Vietnamese and Thai Cuisine
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni. Hlavním cílem bakalářské práce je komparace celkové stravovací kultury Indonésie, Vietnamu a Thajska. Stanoven byl i cíl vedlejší, kterým je zjištění vztahu Čechů k asijské gastronomii a jejich preferencí. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích, na …více
Abstract:
The bachelor's dissertation is focused on the comparison of eating habits and culture in Indonesian, Vietnamese and Thai cuisine. The main goal of the bachelor's dissertation is to compare the overall food culture of Indonesia, Vietnam and Thailand. A secondary goal is to find out the relationship of Czechs to Asian gastronomy and their preferences. The first part of the thesis is devoted to the theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/bmb8e/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Lada Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví