Nikola Dufková

Bakalářská práce

PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE

Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor postupu při zakládání nového podnikatelského subjektu v oboru gastronomie v současné době a snaží se na hypotetickém příkladu založení nové restaurace navrhnout efektivní řešení. Zkoumány byly některé typy analýz pro oblast gastronomie, trendy dalšího vývoje v odvětví a také názory zkušených podnikatelů. Vyvozené závěry pak byly uplatněny v návrhové části, poukázáno …více
Abstract:
Process of establishing a business entity in the field of gastronomy This bachelor´s thesis focuses on the analysis of procedure for the establishment of a new business entity in the field of gastronomy these days and it is trying to design effective solutions on hypothetical example of the establishment of a new restaurant. Examined were some types of analyzes for the field of gastronomy, trends of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 10. 2015
Identifikátor: http://theses.cz/id/tuidae/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 9. 2015

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.