Natálie Korkešová

Bakalářská práce

Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu

Anotace:
Bakalářská práce na téma Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu se zaměřuje na Vánoce a vánoční kuchyni ve světě. Teoretická část je zaměřena na státy a světadíly a jejich vánoční kuchyni, v praktické části je podrobněji rozvinuta Česká a Slovenská kuchyně. Praktická část (návrhová) se zaměřuje na recepty a sestavení vánočního menu.
Abstract:
The bachelor thesis Christmas Cuisine in the Tourism Industry is focused for Christmas and Christmas cuisine in the world. The theoretical part is focused on the states and continents and their Christmas cuisine, the Czech and Slovak cuisine are further developed in the practical part. The practical part focuses on recipes and the creation of a Christmas menu.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019
Identifikátor: http://theses.cz/id/v8nwli/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.