Místo a význam profese sommeliera v gastronomii – Kristýna Fišerová
Kristýna Fišerová
Bakalářská práce
Místo a význam profese sommeliera v gastronomii
Anotace:
Teoretická část je věnována vývoji profese sommeliera od vzniku až po současnost. Rovněž se zaměřuje na odborné znalosti, dovednosti a schopnosti zkoumané profese na základě rešerše uvedených literárních zdrojů. Analytická část se zaměřuje na provozovny, které byly porovnávány z hlediska vzhledu provozovny, vybavení, velikosti, atmosféry, personálu a nabídky vín. Celkově se práce zabývá kvalitou sommelierství …víceAbstract:
The theoretical part is dedicated to the history of sommelier profession and the development of this profession from the past to the present. Also, it focuses on the professional knowledge, skills and competences of the studied profession based on the research of mentioned literary sources. The analytical part it specialized in establishments, which have been compared from the point of view of the …víceKlíčová slova
Sommelier gastronomie víno vinný lístek degustace servis Gastronomy Wine Wine list Degustation Service
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/we9zzd/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Vinný degustační lístek pro platformu Android
Marek Scholtz -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Gastronomie v moderním pojetí a aplikace do učebního oboru na SŠ
Nataša SKOUPILOVÁ -
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
Igor Bejtic -
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
Barbora Gregorová
Název
Vložil
Vloženo
Práva