Marina Erbaeva

Bakalářská práce

Druhy alergenů – charakteristika potravin a jejích působení.

Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na potravinové alergeny, jejich charakteristiku a rozdělení u potravin rostlinného a živočišného původu a vyskytující se v doplňcích potravy. Jsou uvedeny nejčastějšími alergeny, ke kterým patří mléko, vejce, sója, ořechy a další. Praktická část uvádí výsledky dotazníkového šetření, zaměřeného na znalost potravinových alergií a vyhodnocení vybraných jídelníčků v podzimních …více
Abstract:
This bachelor thesis is aimed on food allergens, characteristic and distribution of allergens animal and plant origins, and also on allergens occurring into supple-ments food. Readers will be acquainted with the most common allergens, like milk, eggs, soy, nuts, etc. The practical part presents the results of a questionnaire survey, which is focused on food allergies knowledge and evaluation of selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/xf2zx6/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses xf2zx6 xf2zx6/5
8. 4. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.