Daniel Hrůza
Bakalářská práce
PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na pivo a jeho místo v gastronomii. Práce je rozdělena na tři hlavní části. Teoretickou, praktickou a návrhovou. V teoretické části je pojednáno o historii piva, také obsahuje zbožíznaleckou charakteristiku piva, popisuje jednotlivé vlastnosti piva, poté jsou uvedeny jednotlivé suroviny potřebné k výrobě piva, a nakonec je vysvětlen a rozebrán postup výroby piva. Analytická …víceAbstract:
This Bachelor´s thesis focuses on beer beverages and its place in gastronomy. This work is divided into three main parts, indeed theoretical, practical and design part. The first theoretical part deals with the history of beer, it also contains beer expertise and describes particular beer features. Further, individual components required for beer production are given and finally the procedure of beer …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/xy6z9w/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Význam piva v gastronomii a lázeňství
Kristýna Zmatlíková -
Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství
Jana Susková -
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Ondřej Hruška -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
Eva BARTÁČKOVÁ -
Analýza spotřebitelského chování na trhu piva
Adéla Žákovská -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
Karolína Mašková
Název
Vložil
Vloženo
Práva