Edita Zeithammerová

Bakalářská práce

ŠÉFKUCHAŘI A BUDOUCNOST ČESKÉ GASTRONOMIE

Anotace:
V bakalářské práci je řešena problematika výkonu práce v oboru gastronomie se zaměřením na pracovníky v kuchyni a jejich pohledu na řešenou problematiku. Teoretická část se zabývá současnou situací v gastronomii z pohledu české gastronomie všeobecně̌, předními českými šéfkuchaři, vlivy působícími na gastronomii, novými trendy a přehledovým stavem v odborném školství. Praktická část je věnována průzkumu …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with issues connected to work in the field of gastronomy, more specifically employees of professional kitchens and their opinions on current situation. The theoritical part describes the current state of gastronomy in the Czech Republic in general, Czech top chefs, influences from foreign countries, new trends and situation of the educational system. The practical part is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/y535ut/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses y535ut y535ut/6
10. 4. 2017
Složky
Soubory
Zeithammerová, E.
10. 4. 2017
Kráčmar, S.
25. 4. 2017
Mišková, I.
29. 9. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.