ŠÉFKUCHAŘI A BUDOUCNOST ČESKÉ GASTRONOMIE – Edita Zeithammerová
Edita Zeithammerová
Bakalářská práce
ŠÉFKUCHAŘI A BUDOUCNOST ČESKÉ GASTRONOMIE
Anotace:
V bakalářské práci je řešena problematika výkonu práce v oboru gastronomie se zaměřením na pracovníky v kuchyni a jejich pohledu na řešenou problematiku. Teoretická část se zabývá současnou situací v gastronomii z pohledu české gastronomie všeobecně̌, předními českými šéfkuchaři, vlivy působícími na gastronomii, novými trendy a přehledovým stavem v odborném školství. Praktická část je věnována průzkumu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with issues connected to work in the field of gastronomy, more specifically employees of professional kitchens and their opinions on current situation. The theoritical part describes the current state of gastronomy in the Czech Republic in general, Czech top chefs, influences from foreign countries, new trends and situation of the educational system. The practical part is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/y535ut/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj a budoucnost boutique hotelů v České republice
Sylva Brouková -
Současnost a budoucnost restauračních pivovarů
Klára Voborníková -
Vývoj kongresového cestovního ruchu v České republice za období 2009-2014
Alina Kolomina -
The Style of Secondary School Textbooks (Analysis of Czech textbooks of English in reflection of past and future)
Jindra Bromová -
The role of trainees during the Czech Presidency of the Council of the EU and the involvement of the staff of the Permanent Representation of the Czech Republic to the EU in public administration after the Presidency.
Daniel Houdek -
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Zeithammerová, E.
10. 4. 2017