Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

legumes

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Influence of wheat/legumes mixtures on production parameters and grain quality
 (Yalcin ALTINSOY)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zya1xh// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma

Nové potenciální lektiny z luštěnin
 (Pavlína Potúčková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma

Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
 (Žaneta Svobodová)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma

Klíčivost dlouhodobě skladovaného osiva vybraných druhů trav a jetelovin
 (Vít VONDRÁŠEK)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//awmji9// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Analýza pěstování jetelovin ve zvoleném podniku a návrhy na zlepšení
 (Jakub KASÍK)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//73pr43// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
 (Karin VIKTORINOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchové aplikace hnoje a přísevů jetelovin na produkci a kvalitu píce na Vojšických loukách
 (Martin Kočíb)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eojvnj// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Obiloviny a luštěniny ve výživě člověka
 (Rebeka VÖRÖSOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//r8yj7l// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
 (Patrik ŘÍHA)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)