Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku – Tereza Beranová
Tereza Beranová
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Management of catering services in the context of current trends in the Hradec region
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálními trendy ve stravovacích službách. V současné době existuje velké množství trendů, které by manažeři stravovacích služeb měli sledovat. Trendy jsou jak dlouhodobé, tak aktuální. Cílem práce je analýza povědomí managementu stravovacích zařízení o současných gastronomických trendech a jejich aplikaci v praxi. Práce se věnuje také managementu a marketingu ve stravovacích …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11922
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2020
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Pavlína Chaloupská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BERANOVÁ, Tereza. \textit{Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/00kv6p/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Julia Syrovátková -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Kateřina Košátková -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Michaela Svobodová -
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Markéta Šimonová
Název
Vložil
Vloženo
Práva