Tereza Beranová

Bakalářská práce

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku

Management of catering services in the context of current trends in the Hradec region
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálními trendy ve stravovacích službách. V současné době existuje velké množství trendů, které by manažeři stravovacích služeb měli sledovat. Trendy jsou jak dlouhodobé, tak aktuální. Cílem práce je analýza povědomí managementu stravovacích zařízení o současných gastronomických trendech a jejich aplikaci v praxi. Práce se věnuje také managementu a marketingu ve stravovacích …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB11922

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Pavlína Chaloupská, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 00kv6p 00kv6p/9
2. 6. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.