Model metrik potravinářské firmy a jeho ověření v nástroji Business Intelligence – David Klapal
David Klapal
Diplomová práce
Model metrik potravinářské firmy a jeho ověření v nástroji Business Intelligence
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou strategického měření výkonnosti podniků. Konkrétně je zacílena na měření výkonnosti potravinářské firmy působící na trhu výroby a prodeje surovin pro pekaře, cukráře a gastronomii. Řeší především důležitost sledování výkonnosti podniku, ukazuje možné moderní koncepty měření výkonnosti, zabývá se metrikami a odhaluje podstatu multidimenzionálního přístupu. Za …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/2254
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2007
- Vedoucí: Ota Novotný
- Oponent: Petr Bruncík
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/2254
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Aplikovaná informatika / Informační systémy a technologie
Práce na příbuzné téma
-
Systém odměňování v kontextu měření výkonnosti
Zlata Doležalová -
Systém měření výkonnosti organizace
Sára SEMEŠOVÁ -
Motivace zaměstnanců a její vliv na zvyšování výkonnosti podniku
Eleonora Roldugina -
Finanční výkonnost podniku měřená pomocí tradičních a moderních metod
Kristýna Panešová -
Použití Balanced Scorecard pro realizaci strategického plánu podniku
Markéta TUPÁ -
Business Intelligence v MS SQL 2019
Jan ŠŤASTNÝ -
Možnosti analytických nástrojů v prostředí MS SQL Serveru
Markéta Mazáčová -
Strategické plánování sociálních služeb pomocí metody Balanced Scorecard
Kateřina GRYCZOVÁ