Mgr. Lenka Doležalová

Bachelor's thesis

Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů

The issue of teaching technology to prepare meals at ceremonial banquets
Abstract:
V bakalářské práci se věnuji výuce slavnostních rautů a výuce problematiky technologií přípravy pokrmů u slavnostních rautů. Z odborného hlediska výuky v praktickém vyučování je práce zaměřená na znalosti a dovednosti žáků, které žáci musejí mít, aby byli schopni slavnostní raut připravit. V druhé části práce jsem popsala použití výukových metod, forem, prostředků a dalších aspektů, které ovlivňují …more
Abstract:
The thesis is dedicated to teaching formal banquets and teaching issues technology of preparing meals at ceremonial banquets. From a professional point of view of teaching practical education the work is focused on the knowledge and the skills that students must have to be able to prepare a formal dinner. In the second part I described the use of teaching methods, forms, resources and other aspects …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 5. 2014
  • Supervisor: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Reader: RNDr. Barbora Javorová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta