Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů – Mgr. Lenka Doležalová
Mgr. Lenka Doležalová
Bakalářská práce
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
The issue of teaching technology to prepare meals at ceremonial banquets
Anotace:
V bakalářské práci se věnuji výuce slavnostních rautů a výuce problematiky technologií přípravy pokrmů u slavnostních rautů. Z odborného hlediska výuky v praktickém vyučování je práce zaměřená na znalosti a dovednosti žáků, které žáci musejí mít, aby byli schopni slavnostní raut připravit. V druhé části práce jsem popsala použití výukových metod, forem, prostředků a dalších aspektů, které ovlivňují …víceAbstract:
The thesis is dedicated to teaching formal banquets and teaching issues technology of preparing meals at ceremonial banquets. From a professional point of view of teaching practical education the work is focused on the knowledge and the skills that students must have to be able to prepare a formal dinner. In the second part I described the use of teaching methods, forms, resources and other aspects …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/bkhu6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
- Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Barbora Javorová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
The Changing Role of the Teacher and the Balance between Freedom and Guidance
Lauren Elizabeth McEvoy -
Digitální učební materiály pro výuku rozšiřující ruské slovní zásoby - Gastronomie
Kamila Brunclíková -
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Sebastian Zahradník -
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Nadezhda Novichkova -
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Nela Juhásová -
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Nikita Fomin -
Teas in Czech gastronomy
Veronika Uhliarová -
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata