Mgr. Lenka Doležalová

Bakalářská práce

Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů

The issue of teaching technology to prepare meals at ceremonial banquets
Anotace:
V bakalářské práci se věnuji výuce slavnostních rautů a výuce problematiky technologií přípravy pokrmů u slavnostních rautů. Z odborného hlediska výuky v praktickém vyučování je práce zaměřená na znalosti a dovednosti žáků, které žáci musejí mít, aby byli schopni slavnostní raut připravit. V druhé části práce jsem popsala použití výukových metod, forem, prostředků a dalších aspektů, které ovlivňují …více
Abstract:
The thesis is dedicated to teaching formal banquets and teaching issues technology of preparing meals at ceremonial banquets. From a professional point of view of teaching practical education the work is focused on the knowledge and the skills that students must have to be able to prepare a formal dinner. In the second part I described the use of teaching methods, forms, resources and other aspects …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: RNDr. Barbora Javorová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta