Bc. Tomáš PICH

Bakalářská práce

Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka.

Eggs and egg products in human nutrition.
Anotace:
Výživová a dietetická hodnota vajec budí značné množství rozporuplných názorů. Proto se chci ¨ve své práci na toto téma zaměřit. Dále bych chtěl poukázat na druhové rozdíly vajec a chemické složení jednotlivých druhů vajec. Tato práce by měla pojednávat o vzniku vejce jako takového a jeho průmyslové využití.
Abstract:
It exist mavy diverent opinions of nutrition and deitetic value of the eggs. Thatś why I would like traget the topic in this bacholowork. Than I h´d like to referr to specific diffeences of the eggs nad chemist of the practicular sorts of eggs. This work had has treat of rise egg in itself and his industrial usage.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2008
Zveřejnit od: 4. 6. 2008
Identifikátor: 7925

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2008
  • Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PICH, Tomáš. Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka.. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma