Konkurenční zpravodajství a metody jeho použití ve veřejné správě – Zuzana ZAVADILOVÁ
Zuzana ZAVADILOVÁ
Bakalářská práce
Konkurenční zpravodajství a metody jeho použití ve veřejné správě
Competitive intelligence and its methods of use in a public administration
Anotace:
Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části se zabývám definováním konkurenčního zpravodajství a jeho jednotlivých metod, a také zde popisuji informační zdroje, typy informací a způsoby nakládání s informacemi. V praktické části se věnuji přístupu a využívání konkurenčního zpravodajství ve světě a zejména v České republice. Rozebírám zde výhody a nevýhody …víceAbstract:
The thesis consists of two parts, theoretical and practical. In the theoretical part I deal with defining competitive intelligence and its particular methods, and also I describe informa-tion sources, information types and manners for dealing with information. The practical part is devoted to approach and use of competitive intelligence in the world and in particu-lar in the Czech Republic. I analyse …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2008
Identifikátor:
9050
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZAVADILOVÁ, Zuzana. Konkurenční zpravodajství a metody jeho použití ve veřejné správě. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 23. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj