Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku – Gabriela TOMEČKOVÁ
Gabriela TOMEČKOVÁ
Bachelor's thesis
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Guarantee of health impeccability of foodstuffs with the application of HACCP in a food-processing company
Anotácia:
Systém kritických kontrolních bodů HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém založený na prevenci a analýze nebezpečí a přispívá k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin. Nutnost závést systém HACCP v potravinářské organizaci je dán legislativou České republiky a legislativou Evropské unie a je v souladu s Codex Alimentarius (Potravinářským zákoníkem). Bakalářská práce zahrnuje …viacAbstract:
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) is a system based on prevention and analysis of hazards and contributes to provision of health safety of food. The requirement for establishing the HACCP system in a food-processing organisation is given by the Czech Republic{\crq}s legislation as well as by the legislation of European Union, and is in accord with Codex Alimentarius (Food code). The …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 8. 2009
Zverejniť od: 17. 8. 2009
Identifikátor:
12906
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tereza Havlíčková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMEČKOVÁ, Gabriela. \textit{Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Studies. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/08k5re/.
Jak správně citovat práci
TOMEČKOVÁ, Gabriela. Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku. Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 08. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 8. 2009 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / odbor:
Biophysics / Applied Radiobiology and Toxicology
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 08k5re 08k5re/2
21. 8. 2009