Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni – Ekaterina Artiukhova
Ekaterina Artiukhova
Bakalářská práce
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Product and service quality of selected Italian restaurants in Prague
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje sledování kvality služeb nabízených v pražských restauracích, které se zaměřují na přípravu pokrmů italské kuchyně. Hlavním cílem této práce je provést komplexní analýzu vybraných restauračních podniků, jež nabízejí italskou kuchyni, se zaměřením na městskou část Prahy 5 – Smíchov a následně zhodnotit a porovnat kvalitu jejich služeb. Pro ocenění restaurací byla zvolena kvalitativní …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with monitoring the quality of services offered in Prague restaurants that focus on the preparation of Italian meals. The main objective of this work is to carry out a complex analysis of selected restaurants that offer Italian cuisine, concentrating on the municipal district of Smíchov (Prague 5), and subsequently evaluate and compare the quality of their services. Qualitative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/l6q8s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Mgr. Jiří Holub
- Oponent: PhDr. Romana Kratochvílová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ARTIUKHOVA, Ekaterina. \textit{Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/0ap98r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketingový výzkum a jeho konkrétní použití ve zvoleném podnikatelském subjektu
Petr Suda -
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
Barbora Pobořilová -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
Alina Koltykova -
Hodnocení spokojenosti zákazníků restaurace U Bazalů v Lechovicích
Zdeňka Budínová -
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová -
Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii
Tereza Benetková -
Molekulární gastronomie
Filip Jung