Bc. Vojtěch Závěrka

Bakalářská práce

Konkurenční prostředí malých pivovarů

Competitive Environment of small-sized breweries
Anotace:
Cílem práce je určení správných nástrojů k vypracování konkurenční analýzy a jejich následná aplikace v praxi, a to konkrétně na Vinohradský pivovar a jeho hlavní konkurenty. V teoretické části práce je popsána stručná historie pivovarnictví na území Čech a Prahy. Následuje výklad o problematice konkurenčního prostředí, trhu a konkurenčních strategií. V analytické části byla aplikována Porterova metoda …více
Abstract:
The main goal of Bachlor´s Dessertation is to determine the main tools used for analyses of competition their real application focused on Vinohradský brewery and main competitors. In theoretical part is described history of brewing in Czech republic and Prague. Then theory of competitive environment, market and competitive strategies. In analytical part were applied porter´s five forces analysis, SWOT …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/iwbq3/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví