Kde se dobře vaří, tam se dobře daří – Bc. Martina Voznicová
Bc. Martina Voznicová
Master's thesis
Kde se dobře vaří, tam se dobře daří
Where they good cook, there they thrive
Anotácia:
Diplomová práce pojednává o problematice vzdělávání v oblasti výživy v České republice i v jiných evropských zemích. Dále se teoretická část práce zabývá stravou ve společnosti, technologií přípravy pokrmů, gastronomickými pravidly, hygienou a bezpečností v oblasti stravování. Pozornost je věnována také znalostem a dovednostem v oblasti přípravy pokrmů ve vztahu ke zdraví. V praktické části jsou popsány …viacAbstract:
The presented thesis deals with the problems of nutrition education in the Czech republic and other european countries. Furthermore, the theoretical part deals with food in society, technology of cooking, culinary rules, hygiene and safety in food. Attention is also given to the knowledge and skills in cooking in relation to health. The practical part describes the results of two examined sets, 50 …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 1. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/pdy0p/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 2. 2017
- Vedúci: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jana Spáčilová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Specializations in Health Science / Dietitian
Práce na příbuzné téma
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová