Lucia Kuchárová

Bakalářská práce

Vývoj kulinářského umění v ČR

The development of the art of culinary in Czech republic
Abstract:
The aimof my workismapingout my theme, thedevelopmentofculinary in theCzechrepublic. In thefirstchapteris a briefexplanationofsomeconcepts, which are importantforthetheme. Mainly I‘m focusing to thehistoricalsideofthetheme, which I’m describingchronologically in thefirstchapter. Mostly I’m presentingthedevelopmentofculinary in Europe.
Abstract:
KUCHÁROVÁ, Lucia. Vývoj kulinárskeho umenia v Českej republike. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. 54 strán. Cieľom práce je zmapovanie tematiky, vývoj kulinárstva v Českej republike. V prvej kapitole sa zo začiatku stručne venujem vysvetleniu pojmov k téme práce. Zameriavam sa hlavne na historickú stránku tematiky, ktorú chronologicky popisujem v prvej kapitole. Venujem sa vývoju …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze