Uplatnění šumivých vín v gastronomii – Bc. Matěj Juřík
Bc. Matěj Juřík
Diplomová práce
Uplatnění šumivých vín v gastronomii
The usage of sparkling wines in gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce se věnuje šumivým vínům a jejich využitím v gastronomii. Cílem práce je analýza současného stavu v oblasti konzumace šumivých vín v České republice.Abstract:
This master thesis is devoted to sparkling wines and their use in gastronomy. The objective is to analyze the current state of consumption sparkling wines in the Czech Republic.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15267/vsh_m_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 1. 2017
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Champagne versus Morava
Martin Babič -
Positioning značky Champagne Taittinger na českém trhu a její vývoj
David Leiss