Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm – Ing. Vladimír Horký
Ing. Vladimír Horký
Master's thesis
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Comparison of the Czech gastronomy before and after year 1989 in Czech republic
Anotácia:
Tématem mé diplomové práce je Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm. Toto téma jsem si vybral hned z několika důvodů. Chtěl jsem si vybrat téma, které by mělo něco společného s mým oborem a zároveň mi přišlo zajímavé. Vývoj české gastronomie mi připadá dost rozmanitý na to, abych jej popsal ve své práci. Jako cíl si dávám popsat její vývoj od počátku osídlení tohoto území až po současnost …viacAbstract:
Topic of my thesis is Comparison of czech gastronomy before 1989 and after it. This topic I chose for several reasons. I wanted to choose topic, which will have something in common with my field of study and at the same time it will be interesting for me. Development of Czech gastronomy is very diverse, so I wanted to describe it in my thesis. I want to describe history of czech gastronomy till the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORKÝ, Vladimír. \textit{Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/0bq2ih/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
The Application of Marketing Mix for Two Differently Focused Cafes and its Comparison
Lucie Gajdošová -
Gastronomie portugalských regionů
Tereza Hukalová -
Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
Karolína Štajnerová -
Analýza zastoupení latinskoamerické gastronomie v Praze
Markéta Smejtková -
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
Nikola Janíková -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová