Nela TVRZICKÁ
Bachelor's thesis
Regionální potraviny a jejich význam
Regional foods and its importance.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá regionálními potravinami a jejich významem obecně. Dále hodnotí pomocí dotazníkového šetření znalosti souboru vybraných 50 pracujících žen a 50 důchodkyň o regionálních potravinách. Teoretická část pojednává o obecné charakteristice regionálních potravin v České republice a jejich významu. Zabývá se také institucemi, které se rozvoji produkce regionálních potravin v České …moreAbstract:
This bachelor work is focused on regional food and their meaning in general. It also examines awareness of regional food among women in general public. The theoretical part deals with general characteristic of regional food and with their importance in Czech Republic. It is concerned with institutions which are devoted to development of these regional foods in Czech Republic. It is also focused on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2013
Accessible from:: 29. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
TVRZICKÁ, Nela. Regionální potraviny a jejich význam. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in pedagogy / Health Education
Theses on a related topic
-
On-line nakupování potravin na českém trhu potravin
Michal Barták -
Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti
Martina Nevrlá -
Nákup potravin ve specializovaných internetových prodejnách potravin
Vojtěch FARION -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Zákaz dvojí kvality potravin
Barbora Šindelářová -
Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin
Klára Suchá -
Vliv pandemie Covid-19 na chování spotřebitele při nákupu potravin online
Alice Baculáková -
Obliba zdravých a nezdravých potravin a impulzivita jako prediktory preference zdravé stravy
Petra Coufalová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights