Bc. Klára Suchá

Bakalářská práce

Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin

Options for Assessing the Transparency of Food Quality
Anotace:
Uvedená bakalářská práce se zaměřuje na hodnoty kvality potravin. Popisuje způsoby, pomocí kterých je spotřebitel schopen se zorientovat ve složení a kvalitě potravin. Při zpracování mé bakalářské práce vycházím z teoretických poznatků, z dat předvýzkumu, komparace německých a českých spotřebitelů a porovnání tuzemských a německých potravin.
Abstract:
This thesis focuses on the values of food quality. It describes ways in which the consumer is able to orient himself in the composition and quality of food. During the preparation of my bachelor thesis I draw on theoretical knowledge, from the data of the pre-research, comparison of German and Czech consumers and comparison of domestic and German groceries.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/d29a5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví