Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin – Bc. Klára Suchá
Bc. Klára Suchá
Bakalářská práce
Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin
Options for Assessing the Transparency of Food Quality
Anotace:
Uvedená bakalářská práce se zaměřuje na hodnoty kvality potravin. Popisuje způsoby, pomocí kterých je spotřebitel schopen se zorientovat ve složení a kvalitě potravin. Při zpracování mé bakalářské práce vycházím z teoretických poznatků, z dat předvýzkumu, komparace německých a českých spotřebitelů a porovnání tuzemských a německých potravin.Abstract:
This thesis focuses on the values of food quality. It describes ways in which the consumer is able to orient himself in the composition and quality of food. During the preparation of my bachelor thesis I draw on theoretical knowledge, from the data of the pre-research, comparison of German and Czech consumers and comparison of domestic and German groceries.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/d29a5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SUCHÁ, Klára. \textit{Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/3le5a5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Český spotřebitel a potraviny pocházející z Francie
Eva BRYCHTOVÁ -
Costumer Relationship Management-nové božstvo marketingových komunikací?
Alexandr KALMUS -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská