Analýza ubytovacích a doplňkových služeb poskytovaných v Hotelu Buly – Bc. Kateřina Kočí
Bc. Kateřina Kočí
Bachelor's thesis
Analýza ubytovacích a doplňkových služeb poskytovaných v Hotelu Buly
Accommodation and Additional Services Analysis provided in Hotel Buly
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je popsat Hotel Buly, charakterizovat jeho ubytovací, stravovací a doplňkové služby. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení obecných pojmů týkajících se hotelnictví a ubytovacích služeb, legislativu, a charakteristiku Hotelu Buly. V analytické části je provedeno a vyhodnoceno dotazníkové šetření mezi hotelovými hosty. Produktem je návrh a opatření vedoucí ke zlepšení služeb …viacAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to describe the Hotel Buly, to characterize its accommodation, catering and additional services. The theoretical part is focused on explaining general concepts related to the hotel and accommodation services, legislation, and the characteristics of the Hotel Buly. In the analytical part, a questionnaire survey among hotel guests is performed and evaluated. The product …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/rktku/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
- Vedúci: Mgr. Alexandr Burda
- Oponent: Mgr. Martina Palyzová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOČÍ, Kateřina. \textit{Analýza ubytovacích a doplňkových služeb poskytovaných v Hotelu Buly}. Online. Bakalárska práca. Opava: Slezská univerzita v Opavě, Faculty of Philosophy and Science in Opava. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/0e79dz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Práce na příbuzné téma
-
Analýza využití Oficiální jednotné klasifikace Hotelstars Union v hotelech
Dominik Klapka -
Čeština a cizí jazyky v (české) reklamě v hotelnictví
Alina Kurbatova -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Invazivni vstupy do periferniho krevniho reciste ve vyjezdech zachranne sluzby v Usteckem kraji
Šárka Valachová -
Invazivni vstupy do periferniho krevniho reciste ve vyjezdech zachranne sluzby v Usteckem kraji
Šárka Valachová -
Negativní důsledky práce příslušníka Vězeňské služby České republiky při výkonu služby
David Gabzdyl -
Východiska procesu a příprava klientů na přechod z pobytové služby do služby s nižší mírou podpory
Gabriela Šumšalová -
Výměna informací mezi pracovníky sociální služby a zákonnými zástupci uživatelů z pohledu pracovníků služby denních stacionářů pro lidi s mentálním postižením
Jana Větříšková