Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii – Radek OLIVER
Radek OLIVER
Bakalářská práce
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
Rational, and other forms of alternative nutrition in gastronomy.
Anotace:
Tato práce pojednává o typech a začlenění forem alternativní výživy do stravovacích systémů v gastronomii.Abstract:
This paper discusses typs alternative nutrition and their incorporation into food systems in gastronomy.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
21900
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
OLIVER, Radek. Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Raw strava ve výživě člověka
Jana Novotná -
Strava jako téma dietetiky ve vybraných dílech 16. století.
Jana SENEŠIOVÁ -
Raw strava
Lucie Kovaříková