Bc. Anna Poukarová

Master's thesis

Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře

Comparison of the sensory quality of the hams, depending on the formulation
Abstract:
Diplomová práce se zabývá hodnocením jakosti masných výrobků s ohledem na chemické a senzorické ukazatele. Jsou zde popsány metody stanovení jejich základních složek, jako jsou bílkoviny, tuk, voda, sůl a jiné doplňující ukazatele. Dále jsou uvedeny možné způsoby senzorického hodnocení jakosti. Závěr teoretické části uvádí inovace ve výrobě masných výrobků. Jsou zde popsány suroviny zvyšující nutriční …more
Abstract:
This diploma thesis deals with evaluation of the quality of meat products considering chemical and sensory indicators. There are described methods for determining their constituents, such as proteins, fat, water, salt and other additional parameters. Below are mentioned possible ways of sensory evaluation of quality. Conclusion of the theoretical part presents innovation in the production of meat products …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2016
  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Alena Saláková, externi

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Žádám o vyloučení své diplomové práce ze zveřejnění, podle směrnice č.5/2013 v souladu s § 47b zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů.
I herewith request that my Diploma thesis is excluded from the open public access granted in accordance with the Section 47b of Act No. 111/1998 Coll., on Higher Education Institutions and the alterations and amendments thereto.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta