Výukový materiál mléko a mléčné výrobky – Jana VEJRAŽKOVÁ
Jana VEJRAŽKOVÁ
Bakalářská práce
Výukový materiál mléko a mléčné výrobky
Teaching material - milk and milk products
Anotace:
Anotace Bakalářská práce ?Výukový materiál mléko a mléčné výrobky? je zaměřena na vytvoření multimediální učebnice, učební texty, PowerPointové prezentace, výuková videa, pracovní listy a didaktické testy pro využití ve výuce na základních a středních školách a to u výukových předmětů jako např. Člověk a svět práce ? příprava pokrmů, Výchova ke zdraví nebo Zbožíznalství. Texty by měly sloužit nejen …víceAbstract:
The Bachelor's Thesis "Teaching Material: Milk and Dairy Products" aims to create a multimedia textbook, teaching materials, PowerPoint presentation, educational videos, worksheets and class tests to be used in elementary and high schools in subjects such as The World of Work: Cooking, Health Education and Commodity Analysis. The texts are to be used by teachers, students and all those who care about …víceKlíčová slova
Výukový materiál didaktický test pracovní list žák učitel mléko mléčné výrobky máslo jogurt
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2016
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan Krotký, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VEJRAŽKOVÁ, Jana. Výukový materiál mléko a mléčné výrobky. Plzeň, 2016. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Bezlaktózové mléčné výrobky
Alice Andrlová -
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
Kateřina Borková -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Smlouva kupní na věc nemovitou - porovnání úpravy původní dle SOZ (zák. č. 40/1964 Sb.), dle ObchZ (zák. č. 513/1991 Sb.) a nové dle NOZ (zák. č. 89/2012 Sb.)
Veronika Samcová -
Redakční práce a fungování regionální televize ZAK s.r.o.
Josef KREBS -
Jednotlivé typy smluv dle SOZ (zák. č. 40/1964 Sb.), ObchZ (zák. č. 513/1991 Sb.) a tyto smlouvy po účinnosti NOZ (zák. č. 90/2012 Sb.) – princip dispozitivnosti, kogentní charakter, písemná forma
Nicole Nesnídalová -
Jednotlivé typy smluv dle SOZ (zák. č. 40/1964 Sb.), ObchZ (zák. č. 513/1991 Sb.) a tyto smlouvy po účinnosti NOZ (zák. č. 90/2012 Sb.) – princip dispozitivnosti, kogentní charakter, písemná forma
Kamila Říhová -
Právnické osoby – porovnání úpravy původní dle SOZ (zák. č. 40/1964 Sb.), dle ObchZ (zák. č. 513/1991 Sb.) a nové dle NOZ (zák. č. 89/2012 Sb.)
Michal Šinták