Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů – Bc. Daniel Veselý
Bc. Daniel Veselý
Master's thesis
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
Michelin Awarded Prague Restaurants: A Quantitative Analysis of Selected Indicators
Anotácia:
Tato diplomová práce se zaměřuje na komparaci pražských restaurací oceněných průvodcem Michelin s konkurenčními restauracemi obsaženými v průvodci Michelin guide. Cílem diplomové práce je zjistit, v jakých ohledech se pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin liší od konkurenčních podniků bez ocenění, a to pomocí kvantitativní statistické analýzy. Dále se zaměřuje na rozdíl v počtu oceněných restaurací …viacAbstract:
This diploma thesis focuses on the comparison of Prague restaurants awarded by the Michelin guide with competing restaurants included in the Michelin guide. The aim of the thesis is to find out in what respects Prague restaurants awarded by the Michelin guide differ from competing establishments without awards, using quantitative statistical analysis. It also focuses on the difference in the number …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/aoi1b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 9. 2023
- Vedúci: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jan Barták
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VESELÝ, Daniel. \textit{Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/0hktv2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Ekaterina Artiukhova -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Koncepce a praxe bytové politiky městské části Praha 2 - případová studie: komparace původní a nové sociální bytové politiky městské části Praha 2
Petra Hrušková -
Veřejné soutěže v odvětví dálkové železniční dopravy osob v ČR – analýza dopravních ramen Praha – Ostrava a Praha – České Budějovice
Jiří Bednařík -
Vyhodnocení urbanistických hodnot jihozápadní části Prahy (MO Praha 5)
David Poduška -
Politické aspekty řízení a rozvoje vybraných obcí (komparativní případová studie městských částí Praha 22 a Praha 21)
Natálie Lippertová -
Koncepce veřejné dopravy v Kladně v návaznosti na rychlodráhu Praha – Letiště Praha/Ruzyně – Kladno
Tomáš Kordula